Facts About بیماری پارکینسون ولایتی Revealed
Facts About بیماری پارکینسون ولایتی Revealed
Blog Article
پیوند سلول بنیادی که با استفاده از اضافه کردن نورونهای مصرفکننده دوپامین در مغز انجام میشود.
افراد در این مرحله به ویلچر نیاز دارند و اغلب نمی توانند بدون افتادن به تنهایی بایستند. برای جلوگیری از سقوط به کمک شبانه روزی نیاز است.
عمل جراحی یکی از روشهای درمان بیماری پارکینسون محسوب میشود. بهطور کلی، جراحی فقط زمانی بهعنوان درمان بیماری پارکینسون مطرح میشود که داروها نتوانند علائم را بهبود بخشند.
برخی افراد اذعان کرده اند که با فعال بودن ، قدرت انعطاف پذیری و تعادل خود را به دست آورده اند.
مرحله ۱ خفیف ترین شکل پارکینسون است. در این مرحله، ممکن است علائمی وجود داشته باشد، اما به اندازه کافی شدید نیستند که با کارهای روزانه و سبک زندگی کلی تداخل داشته باشند.
اگر علائم پارکینسون را تجربه می کنید یا اگر مبتلا به این بیماری تشخیص داده شده اید و به دنبال راه های جدیدی برای مدیریت این بیماری هستید ، با پزشک خود مشورت کنید.
درمان بیماری پارکینسون پیشرفته به طور قطع وجود ندارد؛ اما میتوان با استفاده از تعدادی دارو، عمل جراحی و سایر روشهای دیگر برای درمان آن اقداماتی انجام داد که عبارتند از:
ممکن است فردی متوجه شود انجام کارهای روزمرهاش دیگر مثلا قبل آسان نیست؛ مثلا با بستن دگمههای پیراهن بیماری پارکینسون ناشی از چیست یا مسواکزدن دندانهایش مشکل پیدا کرده یا اینکه دیگر بوها را خوب نمیفهمد. این تغییرات بخشی از تغییرات مرتبط با پیر شدن هستند یا علامتی از علائم بیماری پارکینسون؟ پاسخ همیشه آشکار نیست؛ زیرا آزمایش خاصی برای بیماری پارکینسون وجود ندارد.
افراد چنانچه متوجه هر یک از علائم مذکور در خود شوند ؛ بخصوص این که این علائم در یک سمت بدن بیش از سمت دیگر باشد ، باید سریعا به بهترین متخصص مغز و اعصاب در تهران و شهر محل زندگی خود مراجعه کنند تا تحت بررسی قرار گیرند.
نورولوژیست بدین منظور ، به انگشت دست و انگشت شست بیمار به طور همزمان ، ضربه می زند یا این که جهت بررسی کندی و اختلال حرکت بیمار ، به پای وی ضربه می زند.
افزون بر علائمی که برای بیماری پار کینسون ذکر شد ، برخی علائم وجود دارند که امکان دارد در تمامی افراد به چشم نخورند.
ایجاد لرزش یا در اصطلاح پزشکی ترمور ، در بدن حتی در هنگام استراحت
در این مرحله میانی ، ممکن است علائمی مانند موارد زیر داشته باشید:
وراثت : به ندرت اتفاق می افتد که این بیماری از والدین به کودکانشان انتقال یابد. در بیشتر موارد می توان گفت که پارکینسون ارثی نمی باشد. در صورتی که عضو درجه یک خانواده به پارکینسون مبتلا باشد ممکن است ۳ درصد خطر ابتلا را در افراد دیگر خانواده بیشتر کند این بدان معنی است که خواهر ، برادر ، پدر و یا مادر که دارای این بیماری می باشند کمی خطر ابتلا به این عارضه را افزایش دهد.